tisdag 7 oktober 2008

Oktoberläsning

Fyra var vi igår och ingen hade läst färdigt boken. Vi var överens om att det är en väldigt krävande bok, alltså inget att läsa på lunchrasterna... Den verkar dock vara värd mödan.

Oktoberboken Ursinne handlar om en man som flyr London i ursinne till New York för att bli slukad av staden. Bakom sig lämnar han familj med fru och barn.

Mycket nöje
/Rebecka

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ledsen att jag inte lyckades komma igår! Hade massor med funderingar om förra boken, vilken jag verkligen gillade. Hade också varit kul att träffas, förståss. Ser fram emot nästa bok, dock, har redan beställt den. Vi ses! /Jenny

Anonym sa...

Jag antar att böcker ska beröra och jag blev verkligen berörd av förra månadens bok. Tyvärr blev jag så illa berörd och äcklad att jag hade svårt att läsa klart den. Nu är den utläst och jag ser fram emot nästa bok.
Jag har försökt hitta "Ursinne" i pocket hos internetbokhandlarna men kan inte hitta den. Var har ni beställt er i från?
Undrar Sara

Anonym sa...

Ops... Ursinne är en bok jag köpte för flera år sedan för att läsa, köpte den tom som inbunden. Den har legat på hyllan o väntat sedan 2002... Eftersom den var så gammal förutsatte jag att den fanns på pocket, ser nu att den inte gör det. Slarvigt av mig.

Den finns som häftad på engelska och den finns i fyra svenska ex på biblioteken på Gotland.

Jag tänkte nu byta bok men när jag tog fram boken igår blev alla så glada o det verkar som att flera har den redan, kanske det funkar ändå?

Anonym sa...

Hur går det för er?

Anonym sa...

Då går jag ner till biblioteket och lånar den!
Hälsar Sara