torsdag 8 maj 2008

Jag är ledsen att jag inte kunde komma! Var mitt uppe i väggmålning som var tvungen att avslutas. Orlando är fantastisk o jag skulle gärna diskutera den! Men om nästa bokväljare (Sara) har en bok på lut så kan vi ju ta den? Ha det!/J-y

4 kommentarer:

Klubben sa...

Åh även jag hade velat diskutera Orlando. Verklien en fantastisk bok. Jag hade den som ljudbok o det tror jag att den förlorade på, det är så lätt att somna eller tankarna att vandra iväg. Men vilken bok, jag undrar hur hon tänkte när den skrevs.
Re

Klubben sa...

Jag såg att man i inställningar, under epost kan lägga till upp till 10 epostadresser som får mail så fort det händer något på bloggen! KAnske kan vara något? Ego som jag är la jag till min adress där... !
/Re

Klubben sa...

Låter bra Rebecka! Men var när hur gör man?! Får du mail nu?/Jy

Anonym sa...

Logga in - "inställningar" under fliken "epost", då får du när nya inlägg görs, för att också få mail när en ny kommentar görs går du under fliken "kommentar" - på båda ställena fyller du i din egen epost!

JAg passade på att ändra så man inte måste vara inloggad eller ha konto för att lägga till en komentar därför står det "Anonym sa..."

/Re