tisdag 23 november 2010

Hej måndagsboksvänner!

Det var länge sen jag dök upp på Norrgatt. Det är inte för att jag glömt bort er, utan för att det just nu är mycket resor hit och dit för min del och därför missar jag er ofta. Dock kollar jag alltid upp vad det är månadsbok. Nu läser jag det sista i Murakamis bok. Den är ju väldigt bra!

Jag har just plockat ner mig till listan över de som deltar på distans. Det verkar passa mig bättre just nu. Det var jag som skulle valt decemberbok, men det känns lite fult att välja böcker när man inte deltar på plats... Istället är det Sara som står på tur.

Ha det gott vänner!
Yvonne

måndag 1 november 2010

Novemberboken

I kväll var vi också fyra som diskuterade de avslutande delarna på : Fågeln som vrider upp världen. Vi tyckte alla om den, att den har flera intressanta plan och verkligheter. Fascinerande läsning och mycket att prata runt. Denna gång pratade vi med hjälp av mallen som Jennie skrev i bloggen förra året.
Till 6:e December får ni läsa Anders Paulrud: Ett ögonblicks verk. Jag valde boken därför att jag läst flera andra av Anders och gillar hur han skriver, men denna bok har jag inte läst, och den finns på pocket (en bok för alla). Det skall bli roligt med en diskussion kring den. Jag får så mycket mer av att diskutera böcker med er, att få helt olika infallsvinklar är så intressant, hur olika vi upplever samma text är spännande.
Hoppas att ni får en bra läsupplevelse!
Kram Malin