onsdag 6 februari 2008

Heja Rebe!

Va bra att nån tog initiativ! Jag erkänner att jag försökt göra de listor Rebecka så tjusigt lagt till, men det ville sig icke. Nu tänkte jag lägga till nästa bok, men det lyckades inte heller. Kanske någon annan (Rebecka?) vill vara så vänlig och lägga till februariboken Joyce Carol Oates Älskad saknad (Missing mom). Hälsningar från hackerjenny (som ska ta reda på hur det funkar)

Ojoj

Nu har jag verkligen varit vågad, jag har gjort ytterligare en lista på eget bevåg. Jag hoppas ingen känner sig förbigången, att jag inte glömt någon i min senaste lista och att vi kommit i ung. rätt ordning. Kan tänka mig att man får uppdatera listan så att den översta personen är den som väljer. Vad tycker Ni? Kanske ni hade tänkt er på något annat sätt? Bara att ändra jag ser det som att jag gjort en grund som kommer att ändras flera gånger o bara blir bättre o bättre!!
/Rebecka

tisdag 5 februari 2008

Tja här händer det ju inte så mycket!
Vi pratade igår om att gör ha en bolista här, vi tänkte att Jennie skulle få äran att göra den, men jag blev så sugen. Hoppas det inte gör något o att ni tycker att den ser ok ut o ligger på ett bra ställe. Det var inte så svårt. Jag kan göra en lista "väljlista" också så vi vet mes som väljer! Jag gör den imorn om ingen annan hinner före;)
/Rebecka